Maarten Wauters aan het spreken tijdens keynoe

Over Quantum Gratitude

Op deze pagina kom je meer te weten over het ontstaan en de werking van deze fantastische methode.

Wil je liever meteen ontdekken hoe Quantum Gratitude voor jou kan werken? Leg dan nu een vrijblijvend gesprek vast.

Het ontstaan van Quantum Gratitude

Quantum Gratitude is het resultaat van een zoektocht tijdens de voorbije 7 jaar. In maart 2017 zorgde een burn-out ervoor dat Maarten Wauters de ICT vaarwel zei. Zo begon voor Maarten een heuse ontdekkingstocht op het vlak van persoonlijke ontwikkeling: enerzijds voor zichzelf en daarnaast ook om anderen optimaal te kunnen helpen. Een continu verlangen om nog krachtigere methodes te onderzoeken, bracht Maarten eind 2021 bij hypnose. In de zomer van 2023 herontdekte hij quantum healing. Door de combinatie te maken van alle kennis die hij op dat moment had, is de Holistiq Reset methode ontstaan. Dankzij nieuwe inzichten is de focus ondertussen veel meer naar dankbaarheid verschoven. Hierdoor vroeg de methode om een nieuwe naam: Quantum Gratitude.

De werking van Quantum Gratitude

Quantum Gratitude wil jou in 1 sessie volledig in je kracht zetten. In maximaal 3 sessies behoor je ook zelf in staat te zijn om je focus te behouden en te blijven vertrouwen in jouw mogelijkheden.

Je programmatie veranderen

We zijn allemaal geprogrammeerd. Of we dat nu willen of niet.

Zelf maken we allerlei dingen mee in de loop van ons leven. We krijgen zelfs - onbewust - een deel bagage van onze voorouders mee. Ouders, school, jeugdbewegingen, vrienden, religie, ... zorgen er allemaal voor dat we een deel overtuigingen overnemen en eigen maken. Daarnaast hebben we ook nog eens oordelen van anderen: "Zou je dat wel doen?". Al deze zaken vormen onze programmatie. Ze bepalen welke mogelijkheden we kunnen zien en op deze manier ook welke actie we kunnen ondernemen.

Wanneer deze programmatie je blokkeert, is het dus belangrijk om je programmatie aan te passen.

Hypnose

De snelste manier om je programmatie te veranderen is met hypnose. Wanneer je het onderbewustzijn overtuigt dat het beter is om los te laten, zal dat ook gebeuren. Zo kan je gemakkelijk de lading van emotionele gebeurtenissen uit het verleden verminderen of bijvoorbeeld je zelfvertrouwen versterken.

Vertrouwen als basis voor succes

Na een sessie - onafhankelijk van de gebruikte methode - is het belangrijk dat je in je kracht kunt blijven staan. Het is nodig om je focus op het gewenste resultaat te behouden en te blijven vertrouwen dat jij jouw doel zult bereiken. Het is immers meestal niet zo dat je doel bereikt is zodra je oude ballast hebt losgelaten.

Hoe kan je dat vertrouwen gemakkelijker behouden? 

Dankbaarheid

Het wellicht verrassende antwoord is: dankbaarheid. Wanneer je dankbaarheid kunt voelen voor het reeds bereikt hebben van je doel helpt dat om te blijven vertrouwen. Zelfs al zou er toch nog een moeilijker moment op je pad komen, ben je nog steeds in staat om dankzij het terug oproepen van die dankbaarheid opnieuw je vertrouwen te herstellen.

Het verloop van een sessie

Energetische hypnose helpt je om vlot in hypnose te gaan. Je hoeft geen instructies te volgen of naar een lange inductie te luisteren. Je zit gewoon rustig op een stoel en laat de energie al het werk doen. Je merkt dat je langzaam tot rust komt. Wanneer je beter in balans gebracht bent, worden er vingersignalen vastgelegd. Zo is communicatie met jouw onderbewustzijn mogelijk.

Quantum hypnose brengt jou in contact met je innerlijke weten (alles zit immers reeds vanbinnen) en met het quantum veld van oneindige mogelijkheden. Na een aantal voorbereidingen kom je in contact met een andere versie van jou. In het quantum veld zoeken we een versie van jou die reeds bereikt heeft wat jij wilt bereiken. Zo kan je ervaren wat er mogelijk is wanneer jij in kracht durft te gaan staan. Hypnose zorgt voor een levensechte ervaring. Hierdoor ben je in staat om je dankbaar te voelen: dankbaar voor wat er mogelijk is zodra je kiest om je volle potentieel te benutten.

Deze dankbaarheid helpt jou om blokkades los te laten en datgene te versterken wat je nog nodig hebt. Daarnaast kan deze dankbaarheid ook je innerlijke weten versterken. Innerlijk weten is de ultieme vorm van vertrouwen. Jij weet gewoon 100% zeker dat je in staat bent om je doelen te bereiken.

Wat pakt Quantum Gratitude allemaal aan?

 • vreemde energieën die je meesleurt
 • optimale werking van je chakra's
 • optimale energiestroom door het lichaam
 • blokkades loslaten op alle niveaus
 • heling van je innerlijke kind
 • heling op zielsniveau
 • heling vader- en moederlijn
 • lichaam beter in balans
 • versterken wat je nog nodig hebt
 • dankbaarheid verankeren
 • vertrouwen vanuit innerlijk weten
 • wat jij verder nog nodig hebt

Aanbod

Je kunt kiezen tussen een Quantum Gratitude sessie van ongeveer 2 uur of voor een pakket met 3 sessies. Je krijgt dan één Quantum Gratitude sessie en nog twee kortere sessies van ongeveer 1 uur. Dat is ideaal wanneer je wat meer voorbereiding nodig hebt om met Quantum Gratitude aan de slag te gaan of wanneer je extra hulp nodig hebt om na de sessie je focus en het gevoel van dankbaarheid te behouden.

standaard
Quantum gratitude sessie

€270


 • energetische  & quantum hypnose
 • best mogelijke toekomst ervaren
 • oude bagage loslaten
 • nieuwe hulpmiddelen installeren
 • gevoel van dankbaarheid verankeren
 • vertrouwen vanuit innerlijk weten
contacteer mij
extra
3 sessies

€450


 • 1 Quantum Gratitude sessie
 • 2  kortere sessies
 • extra voorbereiding op QG sessie
 • extra nazorg: dankbaarheid versterken
 • hulp via whatsapp
contacteer mij

Alle tarieven zijn exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren.
Liever een aanbod op maat? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ja! Ik zet de stap.

Ontdek dan nu hoe Quantum Gratitude jou kan helpen.

Gratis strategy call

Life is a manifestation of where we invest our energy.